Smart CoolBox

 Home / Smart CoolBox

Smart CoolBox

Periodiek onderhoud aan koeltorens is noodzakelijk om de vervuiling van de waterbak, druppelvangers en luchtinlaatroosters te verwijderen. Het controleren van essentiële onderdelen (zoals pomp en aandrijving) is continue mogelijk. Hierdoor krijgt u op ieder gewenst moment inzicht in de actuele staat van het component en met deze informatie kunt u uw onderhoudsplanning afstemmen. De Smart CoolBox levert deze informatie direct op een overzichtelijk dashboard waarop alarmen kunnen worden ingesteld. 

De Smart CoolBox geeft actuele en historische informatie over het technisch, thermisch en energetisch functioneren van uw koeltoren en verdampingcondensor. 

Plug and Play Sensoren

Plug and Play Sensoren

IO/ Link sensoren

De Smart CoolBox bestaat uit diverse sensoren die afgestemd worden op uw proces of wensen. U kunt zelf bepalen welke sensor u wilt toepassen en hoeveel. De sensoren worden plug and play geleverd, u dient alleen de sensoren te plaatsen op het onderdeel of leidingwerk.

Typische grootheden zijn: Temperatuur - Druk - Trillingen - Rotatie - Stroom - Niveau - Geleidbaarheid - Ph.

VPN connectie

VPN connectie

Online support

Door de VPN connectie met uw koeltoren kunt u op afstand de belangrijkste parameters uitlezen en indien noodzakelijk aanpassen. Uw technische dienst of service organistatie kan met deze informatie snel ingrijpen om de bedrijfszekerheid van uw productieproces te waarborgen.

Online dashboard

Online dashboard

Inzicht geeft informatie

Het online dashboard geeft actuele informatie over de staat van uw koeltoren, zowel mechanisch - thermisch als energetisch. De data wordt bewaard in onze ISO 27001 gecertificeerde Cloud database, hierdoor heeft u altijd inzicht in de data onder verschillende omstandigheden. Met betrouwbare data kunt u uw proces verbeteren.

If you can't measure it, you can't improve it (Lord Kelvin).

Ik wil In-control zijn over mijn koeltoren

Voor alle mogelijkheden van de Smart CoolBox ga naar onze partner pagina