Revisie en Onderhoud

 Home / Revisie en Onderhoud

Revisie en Onderhoud

Om de levensduur van een installatie te verlengen of achterstallig onderhoud in te halen is het raadzaam om uw koeltoren en/of verdampingscondensor te laten reviseren. Cool Industries heeft kennis van alle merken koeltorens en verdampingscondensors en kan u volledig ontzorgen in dit proces. Vaak dient een revisie van een installatie als investering te worden aangevraagd, wij stellen met u uw wensen op en u ontvangt van ons de budget voorstellen. 

Coaten van waterbakken

Coaten van waterbakken

Voorkomt lekkage

Het voorkomen van lekkages van waterbakken verlengt de levensduur van koeltorens en verdampingscondensors. Roestvorming dient te worden voorkomen door tijdig en vakkundig te coaten. Wij kunnen uw installaties voorzien van nieuwe coatings die weer jarenlang meegaat. 

Vervangen koelpakketten

Vervangen koelpakketten

gegarandeerde capaciteit

Door slijtage en vervuiling door oa kalk verminderd de capaciteit van koelpakketten en de waterverdeling door het pakket wordt verstoord. Om dit te herstellen dienen de pakketten te worden vervangen. Wij hebben expertise van koelpakketten en druppelvangers zodat de capaciteit weer gegarandeerd wordt na de revisie. Bespreek met ons de mogelijkheden zodat u weer profiteert van de volledige koelcapaciteit en het laagste energie verbruik.  

Lucht inlaatroosters

Lucht inlaatroosters

Goede luchtstroom levert capaciteit

Wanneer de lucht inlaatroosters verstopt raken door de kalk of het materiaal brokkelt af dienen ze te worden vervangen. Wij hebben verschillende modellen lucht inlaatroosters die toegepast worden in koeltorens. Hierdoor wordt de goede luchtstroom door de koeltoren hersteld en profiteert u van de koelcapaciteit van de koeltoren en verdampingscondensor. 

Ik kies voor levensduur verlenging, neem contact met mij op