Onderhoudscontracten

 Home / Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten worden opgesteld om zekerheid te krijgen over het goed functioneren van uw apparatuur. Waarbij het werk wordt uitgevoerd door specialisten die passie en ervaring hebben in hun vakgebied. Iedere situatie is verschillend en ieder bedrijf heeft verschillende doelstellingen. Om het meeste optimale en rendabele proces te krijgen is het belangrijk om ook het onderhoud hierop aftestemmen. Cool Industries heeft meer dan 20 jaar ervaring met onderhoudscontracten voor koeltorens, verdampingscondensors en waterbehandeling.

Om de meest ideale situatie te krijgen komen wij graag persoonlijk met u in contact om het onderhoudsprogramma door te spreken. 

Mechanisch onderhoud

Het mechanisch onderhouden en inspecteren van uw koeltoren is essentieel om de status te bepalen. Lagers, assen, ventilatoren zijn draaiende delen die slijten. Smering en op het juiste moment vervangen draagt bij aan de betrouwbaarheid van de installatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en monteurs die gepassioneerd zijn om dit werk uit te voeren. 

Waterbehandeling

Het controleren en analyseren van de waterbehandelingsapparatuur en waterkwaliteit is werk dat uitgevoerd dient te worden door specialisten. Waterbesparing en voorkoming van de legionella bacterie zijn doelstelling die je met waterbehandeling wil bereiken. Overmatige slijtage door kalk en corrosie dient met behulp van de waterbehandelingsinstallatie te worden voorkomen. Wij werken samen met waterbehandelaars die we onze koeltorens en verdampingscondensors toevertrouwen. 

Reinigen 

Het reinigen van koeltorens en verdampingscondensor is verplicht volgens de richtlijn ISSO 55.3 ter voorkoming van de legionella bacterie in koeltorensystemen. Verstopte sproeisystemen en vervuilde druppelvangers zorgen voor een verminderde koelcapaciteit en verhoogd energie gebruik. Onze werkzaamheden bestaan uit preventieve en correctieve reinigingswerkzaamheden, na een inspectie bepalen samen met u welke acties worden genomen. 

Ik wil ontzorgt worden, neem contact met me op